Een heel nieuw NPAweb

Helder. Overzichtelijk. En vooral: gebruiksvriendelijk. Op 12 december lanceert NPA het nieuwe NPAweb. Voortaan werken onze deelnemers in één systeem, dat helemaal is toegesneden op de mensen die het gebruiken. Verderop vindt u een top 4 van de voornaamste vernieuwingen.

Top 4 vernieuwingen

NPAweb De belangrijkste wensen en behoeften van deelnemers krijgen in het nieuwe NPAweb een plek. Dit zijn de belangrijkste verbeteringen:

Eén auditsysteem

Tot nu toe werkten deelnemers in twee digitale omgevingen (NPAweb en POL). Dat is verleden tijd. Het nieuwe NPAweb is één compleet auditsysteem. Alle informatie, vragenlijsten en rapportages die relevant zijn voor praktijkaccreditering staat voortaan bij elkaar.

Eén oogopslag

Wie inlogt komt direct op zijn eigen startpagina. Hier staat alles dat een deelnemer nodig heeft bij praktijkaccreditering. Ook is direct duidelijk waar de deelnemer was gebleven, in welke fase van certificering hij is, wanneer de volgende audit is en welke taken open staan. Ook de vragenlijsten staan hier klaar.

Takenlijst

Prominent op de startpagina staat een persoonlijke takenlijst. Bovenaan staat de taak die op dit moment van belang is. Door erop te klikken, kom je als deelnemer bij de details en vind je informatie over de taak. De deelnemers krijgen automatisch berichten over de voortgang; Dit vergemakkelijkt de voorbereiding op de audit.

Cockpit

Op de cockpitpagina staat een overzicht met verschillende diagrammen: een grafische weergave van de resultaten van de vragenlijsten die in de praktijk zijn uitgezet. Dit overzicht is actueel en interactief: door een diagram aan te klikken komen de details tevoorschijn. Zo kan men op verschillende manieren vergelijkingen maken en resultaten monitoren.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? U kunt ons bellen op: 030-282 36 00 Of mailen: bureau@praktijkaccreditering.nl NPA werkt voortdurend aan het actualiseren en verbeteren van de certificeringen en de eigen werkwijze. De feedback van deelnemers is leidend bij de vernieuwing. Op dit moment worden behalve NPAweb ook de website en overige communicatie vernieuwd.