Adviseur Kwaliteit & Innovatie

(24 - 32 uur per week)

 

Focus op ontwikkelen, realiseren en borgen

Heb jij een brede kijk op de eerstelijns gezondheidzorg, houd je van aanpakken en wil jij samen met een enthousiast team de huisartsenzorg voor patiënten kwalitatief steeds beter maken? Lees dan snel verder en solliciteer, wij maken graag kennis met je!

Werken bij NHG Praktijk Accreditering (NPA) betekent met 25 collega’s in Utrecht en 40 auditoren in de buitendienst enthousiast samenwerken. Met elkaar dragen we bij aan de beste huisartsenzorg voor patiënten en bouwen we aan waardevolle en persoonlijke relaties met onze deelnemers. We willen namelijk hét keurmerkinstituut voor de eerstelijns gezondheidszorg in Nederland zijn. Meer dan 70% van de Nederlandse huisartsen is dan ook werkzaam in een door NPA gecertificeerde praktijk.

Dit ga je doen
NPA werkt met eigen certificeringsschema’s die we onderhouden en uitvoeren.
Onze kwaliteitsnormen zijn gebaseerd op de professionele standaard van de eigen beroepsgroep en worden door een onafhankelijk College van Deskundigen vastgesteld. Onze auditoren maken een heldere vertaalslag van de normen naar de dagelijkse praktijk en ondersteunen onze deelnemers actief door, als dat nodig is, de weg te wijzen naar mogelijke oplossingsrichtingen. Vervolgens is de onafhankelijke toekenning van keurmerken binnen onze organisatie zorgvuldig geborgd.
Als adviseur sla je een stevige brug tussen de creatieve fase en  daadwerkelijke realisatie. Zo ben je betrokken bij het bedenken, uitwerken en realiseren van (nieuwe) diensten. In je rol ben je ook de (mede-)verantwoordelijkheid voor de borging van ons werk door het verder ontwikkelen en onderhouden van ons eigen kwaliteitssysteem. Op termijn willen we namelijk NPA als organisatie en onze certificeringen (opnieuw) extern laten toetsen en accrediteren.
Onderdeel van jouw werk is het verzamelen en analyseren informatie en, waar nodig, het verder in kaart brengen van behoeften van onze deelnemers. Je werkt direct samen met je collega’s van kwaliteit & innovatie (met jou erbij in totaal 4). In afstemming komen jullie tot praktische oplossingen. De gekozen richting/oplossing wordt door jou omgezet in een plan van aanpak en je krijgt energie van de realisatie/implementatie daarvan.

Dit breng je mee
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding en aantoonbare affiniteit met kwaliteits- en huisartsenzorg. Praktisch ervaring met certificering in de zorg is een pré. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in een rol als bijvoorbeeld kwaliteitsfunctionaris, (intern) auditor of (bedrijfskundig) adviseur.
Je bent een echte teamspeler, zelfstandig, proactief, nauwgezet, pragmatisch, dienstverlenend en communicatief (mondeling/schriftelijk) sterk.
Met een planmatige en analytische wijze van werken en de nodige humor, bewaak je de voortgang van de lopende zaken. Je denkt in kansen en oplossingen, kan overtuigen, beïnvloeden en doorzetten als dat nodig is en bent een betrouwbare vraagbaak voor je collega’s. Je signaleert ontwikkelingen, kansen en maakt nieuwe kennis je snel eigen.

Dit krijg je ervoor terug
Een kans om verder te groeien als professional en als mens waarbij onze kernwaarden deskundig, energiek en betrokken ons richting geven. Samenwerken met fijne collega’s in de Domus Medica in Utrecht en op maat ondersteuning en opleidingsmogelijkheden maken daar onderdeel vanuit. We bieden je:

  • een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze diensten;
  • een overeenkomst voor minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging;
  • afhankelijk van opleiding en ervaring een goed salaris bij een voltijds dienstverband van minimaal EUR 3.127,- en maximaal EUR 5.779,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek (excl. 8% vakantiegeld);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 26 vakantiedagen (bij een voltijds dienstverband), hybride werken (minimaal 50% aanwezigheid op de werklocatie), reiskosten-/hybride werkenvergoeding, premievrije pensioenregeling, etc.
  • Utrecht/Papendorp als standplaats, welke goed is te bereiken met o.a. openbaar vervoer.

Nieuwsgierig geworden?
Dan komen we graag met jou in contact! Stuur je motivatiebrief met CV per email naar solliciteren@praktijkaccreditering.nl.

Heb je vragen? Kijk op onze site of bel/mail Jean van Wersch (Manager Kwaliteit & Innovatie): 06 - 46 81 38 89 / j.vanwersch@praktijkaccreditering.nl voor meer informatie over de functie.