Skip to content

NPA-Deelnemersraad, een belangrijke sparringpartner

Op 27 juni is de NPA-Deelnemersraad weer bijeengeweest om uiteenlopende onderwerpen te bespreken. De raad is een belangrijk adviesorgaan voor NPA en voor het College van Deskundigen.

Tijdens de ontwikkelfase van de nieuwe certificering voor de regio heeft de raad advies gegeven. De raad is bijgepraat over de huidige stand van zaken. Inmiddels is er een pilot op gestart waar 4 regio’s aan deelnemen. Naar verwachting kunnen zij aan het einde van dit jaar als eerste regio’s het certificaat NPA-Regiocertificering behalen.

Hét hulpmiddel bij het doorlopen van de certificering en de voorbereiding op de audit is de NPA-Wegwijzer. De geheel vernieuwde versie is positief ontvangen, waarbij vooral de handige checklist per principe als waardevolle toevoeging werd betiteld.

Dit najaar nemen we afscheid van het huidige auditsysteem NPAweb. Het volledig nieuwe MijnNPA is gedemonstreerd aan de raad. Eerste reacties waren: “eenvoudiger en meer intuïtief.” Daarnaast heeft de raad NPA voorzien van waardevolle suggesties voor verdere optimalisatie.

Carine Dam, lid van het eerste uur én ambassadeur voor NPA heeft afscheid genomen. NPA dankt haar nogmaals voor haar inzet en adviezen.
De raad kent nu in totaal 7 leden en een voorzitter. Zes huisartsen een praktijkmanager en een farmaceutisch manager/praktijkeigenaar.
Nieuwe leden altijd welkom! Klik hier voor meer informatie.

Heb je een vraag of wil je iets bespreken?

Neem dan direct contact met ons op

Bel ons op
Op werkdagen tussen 8:30 en 17:00

of mail naar
Bureau@praktijkaccreditering.nl

Stuur een bericht

Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug

Door het bericht te versturen ga ik akkoord met de voorwaarden.