Skip to content

NPA in 2023 > de tarieven en benoeming directeur

Tarieven NPA 2023

De tarieven voor deelname aan certificering door NPA blijven komend jaar gelijk.
Het streven is ieder jaar weer om de tarieven van certificering zo laag mogelijk te houden en prijsverhoging te voorkomen. Ondanks de hoge inflatie is dat ook voor 2023 gelukt. Dat  komt onder andere door het toenemende aantal praktijken en zorgorganisaties dat kiest voor certificering door NPA. Daarmee kunnen overheadkosten simpelweg over meer deelnemers worden gespreid. Daarnaast zijn de mogelijkheden om processen efficiënter in te richten optimaal benut.

Benoeming directeur NPA

Cora Vlasblom is door de RvB van het NHG op voordracht van de RvC van NPA, vanaf 1 januari 2023 benoemd tot directeur.
Met haar frisse blik van buitenaf is Cora Vlasblom als interim directeur de afgelopen anderhalf jaar één van de aanjagers geweest van het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Dit heeft zowel een positief resultaat voor deelnemers als voor de medewerkers van NPA.

Met de benoeming van Cora Vlasblom heeft NPA een directeur die, hoewel geen huisarts, een doorgewinterde bestuurder in de (huisartsen)zorg is. Daarnaast blijven huisartsen vertegenwoordigd in diverse rollen binnen NPA, zoals in de Commissie van Toekenning, als beleidsmedewerker, als auditor, in het College van Deskundigen, in de Raad van Commissarissen, in de Deelnemersraad en uiteraard bij de aandeelhouder NHG.

Heb je een vraag of wil je iets bespreken?

Neem dan direct contact met ons op

Bel ons op
Op werkdagen tussen 8:30 en 17:00

of mail naar
Bureau@praktijkaccreditering.nl

Stuur een bericht

Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug

Door het bericht te versturen ga ik akkoord met de voorwaarden.