Doorlopende vacature - open sollicitatie

Hoofdauditor / Huisarts

Een waarderende dialoog is de basis, kwaliteit van zorg inzichtelijk maken en samen verbeteren het doel!

Wil jij op flexibele opdrachtbasis (gemiddeld 16 uur per maand) meewerken aan de continuïteit en het verbeteren van de huisartsenzorg in Nederland? Ben je een enthousiaste huisarts met affiniteit voor kwaliteitsmanagement en/of auditeren? Lees dan snel verder!

Werken bij NHG Praktijk Accreditering b.v. (NPA) betekent met 25 collega’s in Utrecht en ruim 45 auditoren in de buitendienst enthousiast samenwerken. Met elkaar dragen we bij aan de beste huisartsenzorg voor patiënten en bouwen we aan waardevolle en persoonlijke relaties met onze deelnemers. We willen namelijk hét kwaliteitskeurmerk voor de huisartsenzorg in Nederland zijn. Meer dan 70% van de Nederlandse huisartsen is werkzaam in een door NPA gecertificeerde praktijk. Verdere groei maakt dat we op zoek zijn naar versterking van ons auditorenteam.

Dit ga je doen
Je start als kandidaat-auditor en doorloopt een interne opleiding. De opleiding bestaat uit drie cursusdagen op locatie, één digitale sessie, zelfstudie, twee begeleide praktijkdagen en een afrondende kennis- en praktijktoets. Bij succesvolle afronding van deze opleiding ben je gekwalificeerd hoofdauditor.
Als hoofdauditor voer je op waarderende wijze de audits voor NPA uit. Je plant en bereidt de audit voor, bezoekt de praktijk en rapporteert hierover. Je bespreekt de bevindingen met de betrokken deelnemer, licht de aanbevelingen toe en adviseert NPA over de toekenning van het keurmerk. We verwachten dat je als hoofdauditor regelmatig (minimaal 12 keer per jaar) een audit uitvoert. We streven ernaar dat iedere hoofdauditor 20-25 auditopdrachten per jaar ontvangt.
Door een gezonde dosis nieuwsgierigheid en de goede vragen te stellen, ben je in staat om een waarderende dialoog aan te gaan en de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken. Je helpt onze deelnemers verder vooruit door ze de juiste weg naar verbetering te wijzen.

Dit breng je mee
Je bent klantgericht, integer en communicatief sterk. Bij welke deelnemer je ook werkt, je past je moeiteloos aan en neemt mensen mee in (kwaliteits-)veranderingen. Je werkt zelfstandig en accuraat en organiseert je werk efficiënt. Gezien de huidige samenstelling van het auditorenteam, zoeken wij kandidaten die huisarts zijn. Waarnemers en niet meer praktiserende huisartsen nodigen wij dan ook graag uit om te reageren. Je hebt affiniteit met kwaliteitsmanagement, en/of auditen. Werkervaring op dit gebied is heel fijn en mooi meegenomen. 

Dit krijg je ervoor terug
Een kans om te groeien als professional en als mens. Samenwerken met betrokken en fijne collega’s en ondersteuning op maat maken daar onderdeel vanuit. Onze interne opleiding, (bij-)scholing en het werk bieden je bovendien een unieke mogelijkheid om je expertise te vergroten en breed inzicht te krijgen in de huisartsenzorg en variatie in praktijken. 

We bieden je een opleiding tot hoofdauditor en na je kwalificatie:

  • een opdracht van overeenkomst als zelfstandige met een looptijd van een jaar en de intentie tot verlenging;
  • een gemiddelde inzet van 16 uur per maand (inclusief (bij-)scholingsactiviteiten);
  • een passend uurtarief en fiscaal onbelaste reiskostenvergoeding per kilometer.

Nieuwsgierig geworden?
Dan komen we graag met jou in contact!
In afwachting van de definitieve data voor de Basis Opleiding Auditor, kan je gerust een open sollicitatie sturen met je motivatie en curriculum vitae per e-mail naar solliciteren@praktijkaccreditering.nl t.a.v. Nicoline Amsing.
Heb je vragen? Kijk op onze website of mail Esther Kersbergen (Coördinator Auditoren) via e.kersbergen@praktijkaccreditering.nl voor meer informatie over de functie.

Werken bij NPA

Adviseur Financiën

Ben je op zoek naar een afwisselend en veelzijdig takenpakket, is een betrouwbare en efficiënte financiële administratie jouw uitdaging?
Lees snel verder!

Heeft u een vraag of wilt u iets bespreken?

Neem dan direct contact met ons op

Bel ons op 088 – 022 0000
werkdagen tussen 8:30 en 17:00

of mail naar
Bureau@praktijkaccreditering.nl

Stuur een bericht

Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug

Door het bericht te versturen ga ik akkoord met het privacyreglement.